Yksilö-
valmennus

Henkilökohtaisella valmennuksella parempiin tuloksiin

Mindfulness Training - tietoisuustaitojen valmennus

Onko sinulla vaikeuksia keskittyä? Tuntuuko, että päässäsi hyörii katkeamaton virta ajatuksia? Aiheuttaako pään hälinä univaikeuksia?

Näihin haasteisiin auttaa henkilökohtainen valmennus, jossa keskitymme tietoisuustaitoihin (Mindfulness). Kehitän sinulle sopivan yhdistelmän Mindfulness-harjoitteita, ottaen huomioon ajankäyttömahdollisuudet ynnä muut elämäntilanteeseesi liittyvät asiat. Usein riittää tietoisuusharjoitteiden kevytversiot ja harjoitteita voidaan sisällyttää arkitekemisiin: ”monta kärpästä yhdellä iskulla”. Valmennus sisältää tapaamisia ja/tai video- ja puhelinkeskusteluja. Ohjeita saat mm. sähköpostin välityksellä. Henkilökohtaisella kontaktilla pystyn räätälöimään juuri sinulle sopivia tapoja harjoittaa tietoisuustaitoja. Valmennus voidaan toteuttaa kokonaan etänä, jolloin kustannukset ovat alemmat. Ohjeistukset ja oheislukemisto ovat sähköisessä muodossa.

Mental Training - henkinen valmennus

Henkinen valmennus on kokonaisvaltaisempi ohjelma, johon sisältyy edellä mainitut tietoisuustaidot (Mindfulness Training). Pääset myös sparraamaan omaa ajatteluasi valmentajan johdolla. Ohjattu asioiden reflektointi auttaa hahmottamaan paremmin eri näkökulmat. Valmennuksessa yhdistyvät sekä idän että lännen filosofiat ja psykologiset näkemykset. Valmennuksen painopiste voi olla hyvinvoinnissa tai suorituskyvyssä. Hyvinvointipainotuksessa kehitämme ratkaisuja mm. stressin hallintaan.

Suorituskykypainotteinen valmennus taas tähtää selkeämmin esimerkiksi ajattelukyvyn kehittymiseen ja siten työssä vaadittavan kapasiteetin parantamiseen. Toki hyvinvointiin liittyvät asiat ovat tärkeitä tässäkin näkökulmassa. Henkinen valmennus onnistuu hyvin myös kokonaan etänä (video ja/tai puhelin), jolloin kustannukset ovat alemmat. Ohjeistukset ja oheislukemisto on sähköisessä muodossa. 

Personal Training for Busy People – henkilökohtaista valmennusta kiireisille ihmisille

Kiireinen ihminen, jos haluat tehdä hyvinvointisi ja suorituskykysi kannalta oleellisia harjoituksia pienellä ajankäytöllä, niin otapa yhteyttä. Esimerkiksi voimaharjoittelu voidaan toteuttaa kotiharjoitteina, erillistä kuntosalia ei välttämättä tarvita. Fyysisen harjoittelun painopiste voidaan säätää joko hyvinvointiin tai suorituskykyyn. Jos olet golfin harrastekilpapelaaja, niin saat lajia palvelevat fysiikkaharjoitteet käyttöösi. Pystyn räätälöimään monia lajeja tukevia harjoitteita, esimerkiksi ammunta, mailapelit kuten tennis, kestävyyslajit (triathlon yms.) ja monet muutkin lajit. Luon sinulle ainutlaatuisia ratkaisuja, juuri tarpeisiisi soveltuvia.

Erityisosaamistani on suunnitella harjoitteita, kun harjoittelua rajoittavat vammat tai sairaudet. Moni urheilijakin on kääntynyt puoleeni hakiessaan ratkaisua harjoittelun ongelmiin. Osaan rakentaa harjoittelun ottaen huomioon muutkin elämään liittyvät asiat.

Holistic Personal Training - kokonaisvaltainen valmennus

Tässä ainutlaatuisessa kokonaisratkaisussa yhdistyy henkinen ja fyysinen valmennus samaan pakettiin. Henkinen valmennus perustuu pääosin tietoisuustaitoihin (Mindfulness). Fyysinen harjoittelu rakentuu aikaisemmin kuvatun kiireisen ihmisen ratkaisun mukaan. Kehoa ja päätä yhdistävänä tekijänä toimii kehomieliharjoitteet (Body-Mind Exercises), jotka voidaan kohdentaa palvelemaan harrastekilpaurheilua.

Esimerkkinä kiireinen johtaja, joka haluaa kehittää työelämän kannalta hyvän fyysisen ja psyykkisen kunnon. Työn lisäksi toisena päämääränä hänellä on esimerkiksi golfin kilpapelaaminen (harrastus). Fyysiset ja henkiset harjoitteet voidaan räätälöidä palvelemaan molempia päämääriä. Erityisosaamistani on aikaa säästävät harjoitteet, ”monta kärpästä yhdellä iskulla”, joten harjoitearsenaali istuu hyvin kiireiseenkin elämäntapaan.

Valmennus voidaan toteuttaa myös kokonaan etänä (video ja/tai puhelin), jolloin kustannukset ovat alemmat.