Ryhmä-
valmennus

Ryhmävalmennuksella hyvinvointiin ja suorituskykyyn

Ryhmävalmennukset on tarkoitettu organisaatioiden henkilöstölle, niin johtajille kuin työntekijöille. Useimmiten valmennukset tapahtuvat organisaation omissa tiloissa, esimerkiksi palaverihuoneissa.

Valmennus voidaan suorittaa myös videoyhteydellä. Osallistujamäärä pyritään pitämään alle 12 hengessä, jotta varmistetaan myös yksilöllinen ohjaus. Yhden valmennuskerran kesto on 1-3 h ja koko valmennusprosessi kestää 2-4 kuukautta. Kontakteja on 1-2 viikon välein. Valmennuksen sisältö ja määrä räätälöidään kullekin kohderyhmälle. Painotukseksi voidaan valita hyvinvoinnin tai suorituskyvyn.

Valmennusta on myös mahdollista sisällyttää kertaluonteisesti esimerkiksi virkistys/hyvinvointitapahtumiin, esimies/henkilöstöpäiviin ynnä muihin yhteisiin tapaamisiin.


Top Coach Mindfulness - kehitä tietoisuustaitoja

Onko vaikeuksia keskittyä? Tuntuuko, että päässä hyörii katkeamaton virta ajatuksia?

Tähän auttaa Mindfulness eli tietoisuustaidot. Tutustut sekä muodollisiin (varsinaiset meditaatioharjoitteet) että vapaamuotoisiin harjoitteisiin (arjen tilanteet). Pääset kehittämään itsellesi sopivan yhdistelmän Mindfulness-harjoitteita. Omiin tarpeisiin usein riittää ”kevytversiot”, kaikilla ei ole aikaa eikä tarvetta suorittaa pitkiä tietoisuusistuntoja. Valmennuksen sisältöä voidaan painottaa hyvinvoinnin tai suorituskyvyn suuntaan, osallistujien tavoitteiden mukaan. Esimerkiksi johtajien kanssa voimme käsitellä sitä, miten tietoisuustaitoja sovelletaan johtamistilanteissa, päätöksenteossa ja paineen sietämisessä.


Top Coach Recovery and Calming Skills - kehitä palautumis- ja rauhoitumistaitoja

Tuntuuko, ettet palaudu riittävän hyvin? Onko sinulla vaikeuksia rauhoittua ja rentoutua? Ongelmia keskittymisessä? Haasteita vaimentaa pään hälinää ja siten esimerkiksi uniongelmia? 

Ei hätää, palautumis- ja rauhoittumiskyky on taito, jota voidaan kehittää!

Valmennus sisältää läntisten ja itäisten suuntien parhaat puolet. Pääset tutustumaan ja harjoittelemaan meditaatiota ja rentoutumistekniikoita. Opit ymmärtämään stressiä ja sen hallintaa. Syvennymme palautumisen käytäntöihin niin töissä kuin kotona. Esimerkiksi miten rauhoitat itseäsi liikunnalla tai miten tehostat palautumistasi työajalla lyhytharjoitteiden avulla. Yleensäkin valmennuksen punaisena lankana on tehokkaat ja ajallisesti optimaaliset harjoitteet.